Aluminium Jaloezieën

Van elegant tot robuust

Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 50 mm lamellen.

Linnen- of betonlook

In de uitgebreide kleurenwaaiers van deze collectie vind je natureltinten, intense felle kleuren en dessins. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met de uitstraling van linnen of een betonlook.

Ladderband

Maak je aluminium jaloezie extra persoonlijk met ladderband in een bijpassende of contrasterende kleur. Of kies één van de eigentijdse prints, zoals knitted of graphic. Ladderband is beschikbaar in drie breedtes: 10, 25 en 38 mm.

Grote ramen

Onze tijdloze horizontale jaloezieën zijn ook ideaal voor grote raampartijen. Aluminium jaloezieën van 50 mm zijn leverbaar tot een breedte van wel 400 cm. Bovendien kantel je de lamellen eenvoudig en regel je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht.

Houten Jaloezieën

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en past bij iedere woonstijl.

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Lamelbreedtes

In de collectie houten jaloezieën kun je kiezen uit drie lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 50 en 65 mm. Een smalle lamel creëert een rustig beeld. Voor een stoere look kies je voor een extra brede lamel van 65 mm.

Persoonlijke twist

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband, of met een print! Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen. Stel je eigen houten jaloezie met ladderband nu eenvoudig samen.

Bediening

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. De bediening zit naar keuze links of rechts. Voor extra bedieningsgemak of jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen, kun je ook kiezen voor elektrische bediening.