Tapijt

Tapijt is warm en zacht, heeft sfeer en is comfortabel, dat zijn de belangrijkste redenen waarom mensen voor tapijt kiezen. Tapijt is er in vele stijlen, materialen en ontelbare kleuren. Onze eigen stoffeerders kunnen het tapijt op elke gewenste plek voor u leggen. Vlakke vloeren, trappen en decoratieve patronen met meerdere kleuren is bij ons allemaal mogelijk. Wij denken graag met u mee om de vloer naar uw wens te realiseren zodat u zich thuis voelt in eigen huis.

Enkele praktische voordelen

Als je een ruimte binnengaat waar tapijt ligt, krijg je snel een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt.

Tapijtvezels weerkaatsen geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.

Tapijt werkt isolerend. De vezels houden de warmte in je huis langer vast en dat merk je ook in je energierekening.

Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden een stuk kleiner is dan op een gladde vloer.

Zacht tapijt dempt de loopbeweging, zodat spieren en gewrichten minder klappen hoeven op te vangen.

Tapijt zorgt voor minder stof in de lucht. Fijne stofdeeltjes dwarrelen niet rond maar worden in tapijt vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt.

Keuze

Kiezen van de vloerbedekking die het beste bij uw wensen past is niet eenvoudig. Wij helpen u graag bij dat keuzeproces. Zelf zien en voelen is een belangrijk onderdeel in het keuzeproces.